skip to main content

Microbiological Hazards in Fresh Leafy Vegetables and Herbs : Meeting Report : Microbiological Risk Assessment Series No. 14

FAO-WHO ; Food and Agriculture Organization of the United Nations.

2008

Accessible en ligne

  • Titre:
    Microbiological Hazards in Fresh Leafy Vegetables and Herbs : Meeting Report : Microbiological Risk Assessment Series No. 14
  • Auteur: FAO-WHO
  • Autre(s) auteur(s): Food and Agriculture Organization of the United Nations.
  • Date de publication: 2008
  • Langue: Anglais
  • Identifiant: ISBN 92-4-156378-8 ;ISBN 9786612422058 ;ISBN 1-282-42205-7 ;ISBN 92-4-068401-8
  • Source: Mines ParisTech (ressources électroniques)
    ESPCI Paris (ressources électroniques)
    PSL (ressources électroniques)
    Dauphine (ressources électroniques)

Recherche dans les bases de données distantes en cours. Merci de patienter.

  • Recherche
  • dansscope:(33PSL-CNSAD),scope:(33PSL-EHESS),scope:(33PSL-PSL_OMEKA),scope:(33PSL-MINES),scope:(33PSL-EFEO),scope:(33PSL-CNSMDP),scope:(33PSL-CHIMIE),scope:(33PSL),scope:("DAU"),scope:(33PSL-CDF),scope:(33PSL-ENS),scope:("33PSL-OBSERV"),scope:("33PSL-ESPCI"),scope:(33PSL-CURIE),scope:(33PSL-ENSBA),scope:("33PSL-ENC"),scope:(33PSL-PSL_STAR),scope:(33PSL-PSL_SFX),scope:("33PSL-EPHE"),scope:(33PSL-ENSAD),primo_central_multiple_fe
  • Afficher ce qui a déjà été récupéré