skip to main content

Microbiological Hazards in Fresh Leafy Vegetables and Herbs : Meeting Report : Microbiological Risk Assessment Series No. 14

FAO-WHO ; Food and Agriculture Organization of the United Nations.

2008

Accessible en ligne

  • Titre:
    Microbiological Hazards in Fresh Leafy Vegetables and Herbs : Meeting Report : Microbiological Risk Assessment Series No. 14
  • Auteur: FAO-WHO
  • Autre(s) auteur(s): Food and Agriculture Organization of the United Nations.
  • Date de publication: 2008
  • Langue: Anglais
  • Identifiant: ISBN 92-4-156378-8 ;ISBN 9786612422058 ;ISBN 1-282-42205-7 ;ISBN 92-4-068401-8
  • Source: Collège de France (ressources électroniques)
    Mines ParisTech (ressources électroniques)
    ESPCI Paris (ressources électroniques)
    PSL (ressources électroniques)
    Dauphine (ressources électroniques)

Recherche dans les bases de données distantes en cours. Merci de patienter.

  • Recherche
  • dansscope:(33PSL-CNSAD),scope:(33PSL-EHESS),scope:(33PSL-PSL_OMEKA),scope:(33PSL-MINES),scope:(33PSL-EFEO),scope:(33PSL-CNSMDP),scope:(33PSL-CHIMIE),scope:(33PSL),scope:("DAU"),scope:(33PSL-CDF),scope:(33PSL-ENS),scope:("33PSL-OBSERV"),scope:("33PSL-ESPCI"),scope:(33PSL-CURIE),scope:(33PSL-ENSBA),scope:("33PSL-ENC"),scope:(33PSL-PSL_STAR),scope:(33PSL-PSL_SFX),scope:("33PSL-EPHE"),scope:(33PSL-ENSAD),primo_central_multiple_fe
  • Afficher ce qui a déjà été récupéré