skip to main content

Scientific Criteria to Ensure Safe Food

Committee on the Review of the Use of Scientific Criteria and Performance Standards for Safe Food.

National Academies Press, 2003

Accessible en ligne

  • Titre:
    Scientific Criteria to Ensure Safe Food
  • Auteur: Committee on the Review of the Use of Scientific Criteria and Performance Standards for Safe Food.
  • Éditeur: National Academies Press
  • Date de publication: 2003
  • Langue: Anglais
  • Identifiant: ISBN 0-309-08928-X ;ISBN 9786610179763 ;ISBN 1-280-17976-7 ;ISBN 0-309-50920-3
  • Source: Collège de France (ressources électroniques)
    PSL (ressources électroniques)
    Dauphine (ressources électroniques)
    Mines ParisTech (ressources électroniques)
    ESPCI Paris (ressources électroniques)

Recherche dans les bases de données distantes en cours. Merci de patienter.

  • Recherche
  • dansscope:(33PSL-CNSAD),scope:(33PSL-EHESS),scope:(33PSL-PSL_OMEKA),scope:(33PSL-MINES),scope:(33PSL-EFEO),scope:(33PSL-CNSMDP),scope:(33PSL-CHIMIE),scope:(33PSL),scope:("DAU"),scope:(33PSL-CDF),scope:(33PSL-ENS),scope:("33PSL-OBSERV"),scope:("33PSL-ESPCI"),scope:(33PSL-CURIE),scope:(33PSL-ENSBA),scope:("33PSL-ENC"),scope:(33PSL-PSL_STAR),scope:(33PSL-PSL_SFX),scope:("33PSL-EPHE"),scope:(33PSL-ENSAD),primo_central_multiple_fe
  • Afficher ce qui a déjà été récupéré