skip to main content

Dioxins and Dioxin-like Compounds in the Food Supply: Strategies to Decrease Exposure

National Research Council Committee on the Implications of Dioxin in the Food Supply

National Academies Press, 2003

Accessible en ligne

  • Titre:
    Dioxins and Dioxin-like Compounds in the Food Supply: Strategies to Decrease Exposure
  • Auteur: National Research Council Committee on the Implications of Dioxin in the Food Supply
  • Éditeur: National Academies Press
  • Date de publication: 2003
  • Langue: Anglais
  • Identifiant: ISBN 0-309-08961-1 ;ISBN 9786610179619 ;ISBN 1-280-17961-9 ;ISBN 0-309-52548-9
  • Source: Collège de France (ressources électroniques)
    Mines ParisTech (ressources électroniques)
    Dauphine (ressources électroniques)
    PSL (ressources électroniques)
    ESPCI Paris (ressources électroniques)

Recherche dans les bases de données distantes en cours. Merci de patienter.

  • Recherche
  • dansscope:(33PSL-CNSAD),scope:(33PSL-EHESS),scope:(33PSL-PSL_OMEKA),scope:(33PSL-MINES),scope:(33PSL-EFEO),scope:(33PSL-CNSMDP),scope:(33PSL-CHIMIE),scope:(33PSL),scope:("DAU"),scope:(33PSL-CDF),scope:(33PSL-ENS),scope:("33PSL-OBSERV"),scope:("33PSL-ESPCI"),scope:(33PSL-CURIE),scope:(33PSL-ENSBA),scope:("33PSL-ENC"),scope:(33PSL-PSL_STAR),scope:(33PSL-PSL_SFX),scope:("33PSL-EPHE"),scope:(33PSL-ENSAD),primo_central_multiple_fe
  • Afficher ce qui a déjà été récupéré