skip to main content

Nutrient Adequacy: Assessment Using Food Consumption Surveys

National Research Council (U.S.). Coordinating Committee on Evaluation of Food Consumption Surveys.

National Academies Press, 1986

Accessible en ligne

  • Titre:
    Nutrient Adequacy: Assessment Using Food Consumption Surveys
  • Auteur: National Research Council (U.S.). Coordinating Committee on Evaluation of Food Consumption Surveys.
  • Éditeur: National Academies Press
  • Date de publication: 1986
  • Langue: Anglais
  • Identifiant: ISBN0-309-03634-8;ISBN9786610222094;ISBN1-280-22209-3;ISBN0-309-59459-6;ISBN0-585-14370-6
  • Source: Dauphine (ressources électroniques)
    Mines ParisTech (ressources électroniques)
    ESPCI Paris (ressources électroniques)
    PSL (ressources électroniques)
    Collège de France (ressources électroniques)

Recherche dans les bases de données distantes en cours. Merci de patienter.

  • Recherche
  • dansscope:(33PSL-CNSAD),scope:(33PSL-EHESS),scope:(33PSL-PSL_OMEKA),scope:(33PSL-MINES),scope:(33PSL-EFEO),scope:(33PSL-CNSMDP),scope:(33PSL-CHIMIE),scope:(33PSL),scope:("DAU"),scope:(33PSL-CDF),scope:(33PSL-ENS),scope:("33PSL-OBSERV"),scope:("33PSL-ESPCI"),scope:(33PSL-CURIE),scope:(33PSL-ENSBA),scope:("33PSL-ENC"),scope:(33PSL-PSL_STAR),scope:(33PSL-PSL_SFX),scope:("33PSL-EPHE"),scope:(33PSL-ENSAD),primo_central_multiple_fe
  • Afficher ce qui a déjà été récupéré