skip to main content

Food research international

UNITED STATES Published on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology by Elsevier Applied Science

Accessible en ligne

  • Titre:
    Food research international
  • Sujets: Agriculture Sciences -- Food Science and Technology ; Life Sciences -- Micro and Molecular Biology
  • Éditeur: UNITED STATES Published on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology by Elsevier Applied Science
  • Langue: Anglais
  • Identifiant: ISSN 0963-9969
  • Source: Collège de France (ressources électroniques)
    PSL (ressources électroniques)
    ESPCI Paris (ressources électroniques)
    Mines ParisTech (ressources électroniques)
    Dauphine (ressources électroniques)

Recherche dans les bases de données distantes en cours. Merci de patienter.

  • Recherche
  • dansscope:(33PSL-CNSAD),scope:(33PSL-EHESS),scope:(33PSL-PSL_OMEKA),scope:(33PSL-MINES),scope:(33PSL-EFEO),scope:(33PSL-CNSMDP),scope:(33PSL-CHIMIE),scope:(33PSL),scope:("DAU"),scope:(33PSL-CDF),scope:(33PSL-ENS),scope:("33PSL-OBSERV"),scope:("33PSL-ESPCI"),scope:(33PSL-CURIE),scope:(33PSL-ENSBA),scope:("33PSL-ENC"),scope:(33PSL-PSL_STAR),scope:(33PSL-PSL_SFX),scope:("33PSL-EPHE"),scope:(33PSL-ENSAD),primo_central_multiple_fe
  • Afficher ce qui a déjà été récupéré