skip to main content

Food in Shakespeare : early modern dietaries and the plays

Fitzpatrick, Joan

Aldershot, GB Burlington, Vt. : Ashgate, 2007

Voir les exemplaires

  • Titre:
    Food in Shakespeare : early modern dietaries and the plays
  • Auteur: Fitzpatrick, Joan
  • Sujets: Shakespeare, William -- (1564-1616) -- Thèmes, motifs ;
    Aliments -- Dans la littérature ;
    Habitudes alimentaires -- Dans la littérature
  • Description: Familiar extremes : the case of Sir John Oldcastle Celtic acquaintance and alterity Strange diets : vegetarianism and the melancholic Famine and abstinence, class war, and foreign foodstuff Beyond the pale : profane consumption
  • Titres liés: Collection : Literary and scientific cultures of early modernity 2007
  • Éditeur: Aldershot, GB Burlington, Vt. : Ashgate
  • Date de publication: 2007
  • Format: 1 vol. (VIII-166 p.) ; 23 cm
  • Langue: Anglais
  • Identifiant: ISBN 978-0-7546-5547-3 ;ISBN 0-7546-5547-4
  • Source: École normale supérieure (catalogue)

Recherche dans les bases de données distantes en cours. Merci de patienter.

  • Recherche
  • dansscope:(33PSL-CNSAD),scope:(33PSL-EHESS),scope:(33PSL-PSL_OMEKA),scope:(33PSL-MINES),scope:(33PSL-EFEO),scope:(33PSL-CNSMDP),scope:(33PSL-CHIMIE),scope:(33PSL),scope:("DAU"),scope:(33PSL-CDF),scope:(33PSL-ENS),scope:("33PSL-OBSERV"),scope:("33PSL-ESPCI"),scope:(33PSL-CURIE),scope:(33PSL-ENSBA),scope:("33PSL-ENC"),scope:(33PSL-PSL_STAR),scope:(33PSL-PSL_SFX),scope:("33PSL-EPHE"),scope:(33PSL-ENSAD),primo_central_multiple_fe
  • Afficher ce qui a déjà été récupéré